Sveriges skarpaste optikbolag

Eclipse är konsultbolaget som samlar expertkompetens inom optik och bildanalys. På Eclipse arbetar vi efter följande ledord:

Skapa - Vi vill vara med och göra skillnad och det gör vi genom att hela tiden försöka skapa nya lösningar och se nya möjligheter. Vi drivs av vår nyfikenhet och av att saker och ting går framåt. Vi går gärna i täten för framtidens utveckling inom vårt område och strävar efter att vara de bästa förebilderna för att kunna inspirera. 

Skärpa -Vi lägger stor vikt vi hög kvalitet av vår leverans. Därför finns de bästa i branschen på Eclipse och alla anställda är stolta delägare. Därför kan vi lova riktigt spännande och smarta lösningar. Vi gillar att bli utmanade, det håller oss alerta och bidrar till en ständig utveckling för både oss själva och våra uppdragsgivare. 

Stråla -På Eclipse älskar vi det vi håller på med, vi har mycket energi och värme som vi gärna delar med oss av, vi ser positivt på olika möjligheter och glädje är en stark drivkraft. Vi samarbetar gärna och tycker det är roligt när personer med flera olika kompetenser jobbar tillsammans för att åstadkomma bra lösningar.